Försäljning 2:a, Orlando, Orange County, Florida, walden cir

Försäljning - Cod. 37245

  • Typ: 2:a
  • Område: 94.76 m²
  • Antal rum: 2
  • Våning: 0

Denna lägenhet på 94,76 kvadratmeter (1020 kvadratmeter) i ett bostadsområde i Orlando har 2 sovrum och 2 badrum och är redan utrustat med luftkonditionering, rökdetektorer, kylskåp, ugn, spis och en mikrovågsugn. diskmaskin, tvättmaskin och torktumlare. Bostaden där den ligger ligger i stället erbjuder en stor privat trädgård, ett lekområde utrustat för barn, parkering, tvättstuga, gym, spa, tennisbana och pool.

Fastigheten genererar en årlig nettoinkomst på 7 752 USD, vilket ger en nettovinst på 6,46% på värdet av 120 000 USD av investeringen, och detta läggs till under det första året av fri fastighetsförvaltning.

Varför besluta att investera i Orlando?
Orlando-området är mycket intressant för dem som vill investera i USA, att kunna räkna med en välmående ekonomi och ett stort antal turister - cirka 70 miljoner per år - som särskilt gäller för de många nöjesparker som finns som Disney World och SeaWorld Orlando.

Dessa har förtjänat staden till titeln "World Capital of Amusement Parks", och i själva verket är Orlando hem för de 4 mest besökta vattenparkerna i USA och 7 av de 10 mest besökta nöjesparkerna i Nordamerika.

Om du tänker köpa för investeringar är den här egenskapen ett utmärkt alternativ på medellång sikt, särskilt med tanke på den höga internationella attraktiviteten och det praktiska och konkurrenskraftiga priset som vi erbjuder det, jämfört med de genomsnittliga värden som uppstått i marknad lokal fastighet.

Investera i Orlando med oss.
Vi erbjuder investerare möjlighet att köpa fastigheter med hög och säker lönsamhet. Dessa är bostäder som redan hyrts på marknader, som Florida, som ständigt växer. Vi erbjuder fullständigt stöd till investeringen: från redovisning, skatt och juridiska tjänster till öppnandet och förnyelsen av företag, från hemvist till det registrerade agenten, från öppnandet av nuvarande konton till sändningen av dokument, från fastighetsförvaltningstjänster till den planimetriska undersökningen , virtuell turné och flygfoton, från övervakning av arbeten till inspektion av fastigheterna, från betalning av bostadsrättsliga avgifter till betalning av fastighetsskatt, från hyresgästens sökning till hyreskostnaden, från rådgivningstjänster till due diligence och compliance, utan att glömma fastighetsanalysen.

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


REALIGRO FREE ADVERT
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB